До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 практичних чорних суконь для вечірок

Не можна недооцінювати силу чорних суконь. Цей класичний колір може заграти новими барвами за умови правильного вибору матеріалу і фасону. Крім того, саме чорні сукні зазвичай слугують вірою і правдою багато років в гардеробі та стають головним елементом як у повсякденних, так і вечірніх образах. Тому зустрічати Новий рік Vogue UA пропонує в практичних чорних сукнях.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020

Чорні сукні довжини міні, міді та максі обов'язково мають бути в гардеробі кожної дівчини, адже саме вони є позачасовою основою гардероба і "паличкою-рятівницею" на всі випадки життя. Новорічні свята – не виняток. Так, сукня з крепу Olivier Theyskens з незвичним вирізом говорить сама за себе – такий образ точно захочеться приміряти ще не один раз. Чорну шовкову slip-dress Dolce & Gabbana в новорічну ніч можна обіграти за допомогою ефектних аксесуарів і блискучих туфель, а тоді носити її в парі з жакетом для формального дрес-коду. А оксамитову сукню з благородним блиском A.W.A.K.E. MODE і шкіряний образ David Koma можна вдягати як з грубими черевиками, так і з вечірніми туфлями або високими чобітьми.

Реклама
A.W.A.K.E. MODE осінь-зима 2019/2020
Olivier Theyskens осінь-зима 2019/2020
David Koma осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 20 чорних суконь, які стануть у нагоді і після новорічної вечірки.

<b>черные платья на НГ</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.