До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на весілля: 5 ідей для подружки нареченої

Негласне весільне правило голосить – в білому повинна бути тільки наречена. А це означає, що у подружок нареченої безліч можливостей вибрати цікаве вбрання. Якщо весілля тематичне – з одним головним кольором або чітко визначеною стилістикою, то простору для експериментів, природно, стає менше, але і тут можна постаратися. Напередодні серпневого сезону весіль Vogue.ua вибрав п'ять модних ідей для подружок нареченої.

Erdem Pre-Fall 2018
Квітник

Квітковий принт – вічна літня тема, а вбрання з таким візерунком стане в нагоді ще не раз. Особливо доречні сукні з розсипаними по тканині бутонами на весіллях, що відбуваються на відкритому повітрі або біля води, вони матимуть вигляд стилю бохо. Існують і більш стримані варіації квіткового принта, які найкраще шукати у головного "ботаніка" модного світу – дизайнера Ердема Мораліоглу.

Реклама

<b>WeddingDress_3</b>

Плісирування

Вузьке плісирування на найтоншому шовку буде вишуканим і делікатним. Воно надає потрібної частки урочистості коктейльній сукні, але, при цьому, не намагається змагатися з вбранням нареченої. Після свята плісировану сукню можна сміливо носити з грубими черевиками або об'ємними жакетами.

<b>WeddingFriend_1</b>

Пастель

Весілля – це ніжне свято, тому вбрання тут хочеться бачити відповідні. Оскільки білий колір вже зайнятий, то завжди вірним рішенням для подружки нареченої буде образ в пастельних тонах. Цього сезону зробити це абсолютно неважко – приглушені відтінки рожевого, блакитного і лілового можна зустріти в колекціях різних брендів.

<b>WeddinFriend_2</b>

Оборки

Ще один безпрограшний варіант для подружки нареченої – це сукні з численними оборками. Вони мають в міру грайливий вигляд і, при цьому, підкреслюють ще незаміжній статус дівчини. Найкращі оборки цього сезону у Loewe і Attico.

<b>WeddingDressFriend_4</b>

Комбінезон

Комбінезони – такий же унікальний предмет гардероба, як і сукні. У випадку їх вибору, не потрібно думати, з чим їх скомбінувати. Вечірні комбінезони дизайнери прикрашають оборками, блискітками або залишають відкритою спину.

<b>WeddingFriend_5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.