До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плісировані сукні — найжіночніший тренд цього літа

Сезон весна-літо 2020 дає ще один шанс полюбити плісировку. У колекціях дизайнерів з’явилися всілякі варіації на тему цього жіночного тренду — від дрібної складки, подібної до гофрованого паперу, до великих фактурних інтерпретацій. Vogue.ua зібрав найефектніші сукні-плісе на модних подіумах і показав, як носити їх цього літа.

Valentino

Плісировані сукні — досить універсальний тренд. Вони можуть стати в пригоді як для врочистих виходів, так і стати основою повсякденного образу. Valentino показали яскраву сукню, прикрашену модним тропічним візерунком, яку з легкістю можна одягти для міських буднів, а Oscar de la Renta освідчилися струмливому ошатному образу з блискучої тканини в кольорі бронзи, що пасує до червоних доріжок.

Реклама
Oscar de la Renta

Найчастіше бренди у своїх колекціях використовують легкі тканини для створення суконь у складку, щоб передати всю жіночність і невагомість цього ефекту. Givenchy представили сукню з об’ємними рукавами й V-подібним вирізом з найтоншого тисненого шовку, а Preen by Thornton Bregazzi показали незвичне оброблення. Бренд зробив ставку на багатоярусні плісировані шлярки, які завдяки обшиттю швів зображували фантазійні хвилі. Тим часом Dion Lee з’єднали спокусливе бра з плісированою напівпрозорою спідницею.

Givenchy
Preen by Thornton Bregazzi

Dion lee

Vogue.ua зібрав 10 плісированих суконь цього сезону весна-літо 2020.

<b>платья плиссировка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.