До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в готичному стилі

Напередодні Гелловіна всі дівчата замислюються про створення небанального образу для наймістичнішої вечірки року. На думку відразу спадає вбрання в готичному стилі, подібне до образів героїнь з фільмів, наприклад стиль Вензді із "Сімейки Адамсів", образ Матильди Ландо з драми "Леон-кілер" або вбрання Емілі з "Трупа нареченої". Згодяться всі знакові елементи готичного стилю: велика кількість шкіри, оксамиту, органзи й шовку, тугі корсети, драматичні спідниці, високі рукавички, мережива й шлярки, вбрання довжини максі з високим коміром, а також усілякі містичні елементи — хрести, ланцюги й павутина. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 дизайнери найбільше уваги звернули на сукні в стилі готичної принцеси, а отже вибрати вбрання собі до смаку зможе кожна модниця.

Alexander McQueen

Стереотип про те, що образ на Гелловін має бути страшним, давно пішов у забуття. Зараз необов’язково вбиратися з ніг до голови як гот, досить лише вибрати ефектну сукню й зробити вечірній макіяж. Наприклад, сукня готичної принцеси Alexander McQueen самодостатня сама по собі й не потребує додаткових прикрас чи яскравого макіяжу. Потрібно пам’ятати про те, що вбрання на Гелловін може бути передусім гарним. Про це свідчить колекція Rodarte, у якій представлено кілька блискучих напівпрозорих суконь з елементами павутини з кристалів, або сукня-сітка з колекції Valentino, яку можна обіграти грубими черевиками або високими чобітьми.

Реклама
Rodarte
Valentino

Готичні образи балансують десь на межі головних елементів стилю панк і Вікторіанської епохи. Сукні з латексу будуть доречними на містичній вечірці. Тому силуетна сукня з довгими рукавами й масивним ланцюгом на шиї Saint Laurent якнайкраще втілить головні коди готичного стилю. Тим часом чорне максівбрання з оксамиту з масивними прикрасами матиме елегантний і актуальний вигляд.

Saint Laurent
Celine

Vogue.ua зібрав 10 ефектних суконь у готичному стилі для вечірки з нагоди Гелловіна.

<b>платья в готическом стиле</b>




Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.