До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сміливий вибір: цієї весни носимо сукні з ланцюжками

Сукні з відкритою спиною офіційно можна назвати найсексуальнішим рішенням 2021 року. Модниці, серед яких Дуа Ліпа, Гейлі Бібер, Матильда Дерф, Джен Себаллос і Джозефін Ганнінг Йенсен, вже неодноразово показували, як носити таку сукню, на своїх сторінках в Instagram. Розі Гантінгтон-Вайтлі теж полюбила цей тренд, проте модниця зайшла трохи далі і приміряла сукню не лише з декольте на спині, а й зі спокусливим ланцюжком від бренду Bazilika. Саме про такі сукні сьогодні йтиметься. Дизайнери у своїх колекціях весна-літо 2021 показали всілякі варіації суконь з ланцюгами — від мінімалістичних прочитань до історій у стилі гранж.

Сукні з ланцюжками плавно перемістилися із зимового гардеробу у весняний. Якщо на показах No.21 і Bottega Veneta осінь-зима 2020/2021 ми бачили лаконічні трикотажні сукні з вирізами, обрамлені великими ланками, які згодом полюбили головні streetstyle-зірки, то в новому сезоні ланцюги також відіграють першочергову роль. Дизайнери переосмислили ланцюгові мотиви і запропонували нові рішення для теплого сезону. Так, Schiaparelli розмістили елегантний золотий ланцюг по діагоналі на чорній мінімалістичній сукні, Givenchy використовували ланцюги замість бретелей на чорній і червоній сукнях, Paco Rabbane доповнили ошатний сріблястий образ мініатюрним ланцюжком на талії, а Rokh показали сукні, щедро приправлені БДСМ-естетикою — шкіряною збруєю, портупеями, ошийниками і великою кількістю металевих ланок.

Реклама
Schiaparelli
Givenchy
Paco Rabbane
Rokh

Vogue.ua. зібрав найактуальніші сукні з ланцюжками, в яких можна модничати вже зараз.

<b>платья с цепями</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.