До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Романтичні сукні із шифону — порятунок у спекотну погоду

У період спекотної погоди найдужче хочеться вирушити на море, але не завжди все складається як хотілося б. Зазвичай більшу частину літа доводиться проводити в робочому режимі в місті, балансуючи між діловими зустрічами й вечірніми заходами. Саме тому потрібно завжди мати заздалегідь підготовлений капсульний літній гардероб на всі випадки життя. Пропонуємо цього літа поповнити свій арсенал не тільки лляними брючними костюмами, укороченими топами й сукнями з льону, а й романтичним вбранням з ніжного шифону.

Alberta Ferretti

Помиляється той, хто вважає ніжний шифон матеріалом лише для вечірнього дрес-коду. У спекотну погоду його також можна використовувати на щодень, головне не переборщити з прозорістю. Візьміть на замітку вільну сукню сорочкового крою Fendi, яку можна скомбінувати з базовим slip-dress, або придивіться до романтичних образів, усипаних квітчастими візерунками Giambattista Valli, — від елегантних міді до літніх мінісуконь. Нині немає обмежень, як правильно носити напівпрозорі сукні. Ви можете поєднувати блакитну сукню в білизняному стилі із сорочкою з такого ж матеріалу й такого самого відтінку, надихнувшись колекцією Acne Studios.

Реклама
Christian Dior
Chanel

Легкі силуети, тканини, що ніжно торкаються до тіла, пастельні відтінки, флористичні візерунки й романтичні деталі — усе це головні складники суконь із шифону. Такі образи не втрачають своєї актуальності роками, стаючи позачасовою літньою базою. У колекціях дизайнерів цього сезону кожна модниця зможе знайти собі сукню до настрою. Марія Грація К’юрі й Альберта Ферретті освідчилися в любові грецькому стилю, демонструючи струмливі сукні в стилі Афіни або Афродіти. Тим часом Віржині Віар прикрасила напівпрозору сукню на одне плече великими літерами з назви бренду, а П’єрпаоло Піччолі показав жовту сукню довжини максі, на якій розквітли бутони екзотичних квітів.

Giambattista Valli
Acne Studios
Emporio Armani
Fendi
Valentino
Lanvin

Vogue.ua зібрав 10 суконь з ніжного шифону, які можна придбати прямо зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.