До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня у стилі печворк — наймодніший вибір цього літа

Літо зовсім близько, а значить, саме час додати в гардероб справжню must have позицію цього сезону — сукню з печворком. Техніка клаптикового шиття стабільно тримається в топі тенденцій, і залишати їх цього літа точно не планує. Жакардові міні, бавовняні міді й атласні максі — дизайнери представили всі можливі варіанти на будь-який смак. Vogue.ua зібрав найстильніші сукні сезону весна-літо 2021, виконані в стилі печворк.

Preen by Thornton Bregazzi

Арт-принти, клітинка, смужка, квіткові й анімалістичні візерунки можуть стильно сусідити одне з одним в одному образі доводять модні бренди на своєму прикладі. Сміливі поєднання представив швецький бренд RAVE Review яскраву сукню-сорочку лейбл пропонує носити з не менш барвистими брюками в клітинку, попутно підтримуючи одне з найпопулярніших поєднань цієї весни.

Реклама
RAVE Review

Ніжне комбо різноманітних принтів і хвилюючих вирізів показали Preen by Thornton Bregazzi. Така модель сукні якнайкраще підійде для літніх вечерь на терасі. У Dolce & Gabbana ж, чию весняно-літню колекцію журналісти прозвали "клаптиковою ковдрою", радимо придивитися до жакардових суконь: їм підвладні не лише повсякденні поєднання з базовими кедами, а й вечірні образи, до прикладу, з класичними туфлями-човниками і оксамитовою сумкою.

Dolce&Gabbana

Vogue.ua зібрав 7 найкращих суконь з печворком для яскравих літніх образів.

<b>платье пэчворк предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.