До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перше похолодання: 5 модних стритстайл-ідей

Після спекотного літа настала перша холоднеча і питання, яке спантеличило багатьох дівчат: що одягнути, аби не замерзнути, але при цьому ще не загортатися в довгі светри. Так легкі струмливі сукні, повітряні блузки і укорочені топи замінили шкіряні ансамблі, брючні вовняні костюми, затишні трикотажні вироби, цікаві тренчі і жакети маскулінного крою. Vogue.ua розповідає, як підготуватися до першого похолодання і що одягнути в період нестабільного літньо-осіннього міжсезоння.

Streetstyle
Маскулінні жакети

Streetstyle-активістки знають, як готуватися до першого похолодання. У них в арсеналах завжди є кілька вартових жакетів чоловічого крою: монохромні моделі класичної кольорової палітри, піджаки в клітинку віші, тартан або гленчик, а також моделі, прикрашені витонченою вертикальною смужкою, що візуально подовжує силует. Модниці комбінують улюблені маскулінні жакети з плісированими спідницями, накидають їх на шовкові сукні і доповнюють ними базові джинси.

Реклама

<b>маскульные жакеты 1</b>

Шкіра

Шкіра – один з найактуальніших трендів сезону осінь-зима 2019/2020 і саме час починати включати її в свій гардероб. Можна акцентувати на одному шкіряному елементі в образі – стильних штанах-бананах з вінілу, жакеті з кольорового матеріалу або тренчі зі шкіри пітона. У той час як шанувальниці "Матриці" гідно оцінять плащі у стилі Нео, дівчата, які обожнюють стиль 1990-х, можуть приміряти зухвалі шкіряні вбрання, від взуття до верхнього одягу.

<b>кожа1</b>

Легкий трикотаж

Вересень – найкращий місяць у році, щоб носити легкі трикотажні образи, які створюватимуть комфортний температурний режим і необхідний затишок протягом дня. Модниці одягають напів прозорі спідниці та гольфи з люрексовою ниткою, в'язані сукні асиметричного крою, костюми з м'якої тканини і об'ємні кардигани, які комбінують з грубими черевиками, елегантними туфлями і козаками.

<b>трикотаж1</b>

Костюми

Костюми з оксамиту, вельвету і вовни не втрачають своєї актуальності в новому сезоні. Якщо перші два варіанти можуть швидко набриднути, то класичні двійки з вовни служитимуть довгі роки в складі улюблених речей для першої холоднечі. Модні дівчата цього сезону обирають для своїх повсякденних образів як укорочені, так і подовжені штани вільного крою в парі з двобортними і однобортними жакетами з чоловічого плеча. На вулицях головних столиць моди панують лаконічні монохромні образи, що періодично чергуються з картатим принтом, стриманою смужкою і монограмами брендів.

<b>костюмы1</b>

Тренчі

Говорити про актуальність і переваги тренча можна нескінченно. Цей утилітарний елемент гардеробу – незамінна річ у період міжсезоння. Гості модних показів одягають улюблені тренчі як у похмуру, так і в сонячну погоду в вересні, роблять реверанси у бік клітинки, яскравих кольорів, вінілу, пластику і екзотичної шкіри. Інша частина модниць залишається вірною незмінній класиці – пісочним тренчам довжини міді.

<b>тренчи1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.