До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкою ходою: штани з високою посадкою

У новому сезоні весна-літо 2019 штани отримали вільні і розслаблені форми. У центрі уваги – шарудливі бавовняні пари з защіпками і стрілками Acne Studios, об'ємні моделі з високою посадкою і широким поясом на талії Givenchy, штани-палаццо з широкими штанинами Proenza Schouler або, навпаки, завужені до низу і декоровані численними функціональними кишенями, як у Isabel Marant.

Acne Studios весна-літо 2019

Штани з високою посадкою володіють чарами: вони маскують зайві кілограми і правильно подовжують ноги. Комбінувати такі штани найкраще з шовковими блузами або топами – це поєднання додасть легкості літньому образу. Крім того, варто подумати про дует з базовими об'ємними футболками – так можна перенести головний акцент на дизайн штанів. Якщо ж хочеться привнести нотки свята у весняний образ, варто зробити ставку на яскраві кольорові рішення і небанальні фактури. Так, у колекції Isabel Marant можна знайти пудрово-рожеві джинсові штани, а Givenchy представили штани з щільного атласу королівського синього кольору.

Реклама
Proenza Schouler весна-літо 2019
Givenchy весна-літо 2019
Isabel Marant весна-літо 2019

Vogue.ua вибрав 10 пар найкращих об'ємних штанів з високою посадкою.

<b>брюки с высокой посадкой</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.