До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні пальта у трьох базових відтінках з нових колекцій

Серед достатку пальт з яскравими, картатими і анімалістичними принтами, які представили на модних подіумах, не слід забувати про позачасову базу – моделі в класичній палітрі кольорів. Бо іноді просто хочеться чистих та стриманих барв, що не набриднуть уже через сезон. Так, чорні, сині і сірі відтінки пальт складають основу гардероба, і вже навколо них за бажанням можна фантазувати чи вкраплювати в образ яскраві елементи. Vogue.ua зібрав модні пальта з колекцій брендів сезону весна-літо 2020, забарвлені у три базові відтінки.

Balenciaga
Чорний

Важко уявити одяг, універсальніший за чорне пальто. Це саме та річ, яка підходить абсолютно будь-якому типу фігури і зовнішності та ніколи не вийде з моди. Зустрічати сезон весна-літо 2020 Bottega Veneta і The Row пропонують в об'ємних моделях на запах, а Jil Sander зробили ставку на лаконічне пальто чоловічого крою, яке точно вподобають мінімалісти.

Реклама
Bottega Veneta
The Row
Jil Sander
Сині

Ще одна альтернатива яскравих варіантів пальт класичний синій відтінок. Loewe пропонують зустрічати нестабільний період міжсезоння, загорнувшись у пальто з романтичною збіркою в плечовій лінії, Michael Kors Collection розбавити повсякденний ансамбль з деніму за допомогою прямого строгого варіанту, а Saint Laurent вибрати вовняну модель, виконану у манері тренча.

Michael Kors Collection
Loewe
Saint Laurent
Сірі

Сірий колір лише на перший погляд здається консервативним і нудним. Насправді цей відтінок значно глибший і багатогранніший, ніж багато хто гадає, особливо коли йдеться про пальта. Так, можна закохатися в сіре мінімалістичне пальто вільного крою Roksanda, в колекції Marc Jacobs вибрати модель, що нагадує британський тренч, а у Loewe зупинити свій вибір на моделі А-силуету, як зазвичай робить Кейт Міддлтон.

Roksanda
Loewe
Marc Jacobs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.