До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Оверсайз-жакет і топ — найефектніше поєднання сезону

Оверсайз-жакети давно стали найбажанішими позиціями жіночого гардеробу. Їхня універсальність свідчить сама за себе: носити їх можна і самостійно, і в тандемі з сукнями або водолазками. У цьому сезоні неймовірно популярним стало комбо топа-бандо або кроп-топа і об'ємного піджака з чоловічого плеча на своєму прикладі доводять і дизайнери, й Instagram-зірки.

BOSS

Крім базових чорних, сірих і світло-коричневих жакетів, як у колекції Celine, цього літа в модну гонку увірвалися яскраві моделі. До прикладу, піджаки всіх відтінків зеленого, як на показі BOSS, які мають особливо вигідний вигляд у парі з білими аксесуарами, або насиченого і глибокого синього, як у Versace, поєднувати який варто так, як вам підкаже фантазія. Позаяк цей сезон проходить під егідою яскравих кольорів і сміливих комбінацій, радимо придивитися до стилізації Донателли Версаче, яка зухвало змішує неонові кольори.

Реклама
Celine
Versace

На допомогу в стилізації жакетів цим літом поспішають усілякі кроп-топи, бандо і бра. Вони здатні врівноважити об'ємний маскулінний піджак і швидко надати силуету жіночності. Бавовняні топи, що відсилають до спортивного стилю, як у Ельзи Хоск або Діни Дюки, або бра з зав'язками з шовку та атласу, як у Ханни Шенберг і Джен Себаллос, вибір за вами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.