До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гідна заміна: що носити у вересні замість пальта

Уже зовсім скоро потягнуться довгі місяці, в які одне пальто слідуватиме за іншим, без надії навіть на тимчасове пом'якшення жорстокого шерстяного режиму. Поки є можливість, потрібно скористатися нагодою і урізноманітнити армію верхнього одягу усіма можливими способами. Vogue.ua пропонує п'ять гідних замін пальта у вересні.

Оксамитовий жакет

Богемний жакет на запах має прекрасний вигляд як зі строгими офісними брюками, так і з романтичними шовковими сукнями. Ультрамодний оксамит ідеально підходить для заходів будь-якого рівня складності вдень і ввечері.

Реклама
Жакет M.i.h Jeans
Довгий кейп

Кейп довжини міді з принтом "собачий зуб", схожий на розкішний палантин, ще одна гідна заміна класичного вовняного пальта. У такий кейп можна закутатися на терасі улюбленого кафе.

Кейп Dolce & Gabbana
Об'ємний кардиган

Об'ємний кардиган кольору кленового листа в кінці вересня зі складним коміром і круглою формою рукавів річ номер один в осінньому гардеробі. Він настільки самодостатній, що витримає будь-яке сусідство: від простих джинсів відтінку чорниці до спідниці-максі, посипаної кристалами.

Кардиган Joseph
Вельветовий жакет

Жакет з великокаліберного вельвету в стилі сафарі схвалив би сам Ів Сен-Лоран. А ще порадив би носити таку модну уніформу з брюками-трубами з максимальною шириною штанини і "найкрислатішим" капелюхом на світі.

Жакет Saint Laurent
Пильовик в лелітках

Осінь саме той час, коли можна мати максимально ефектний вигляд та не потрібно звертати увагу на погляди обивателів. Суворе, аскетичне і похмуре осіннє пальто зачекає, у вересні потрібно терміново встигнути неодноразово одягнути найбільш блискучий пильовик на цій планеті.

Пильовик Racil

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.