До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Величезне пір’я — останній писк моди

Що це за птах? Ніякий це не птах, а всього лише ваш улюблений інфлюенсер, що визирає з-під яскраво пофарбованого пір’я, подібного за розмірами до цілого страуса.

Певний час улюбленою фактурою streetstyle-зірок була зміїна шкіра, а штучне хутро й зовсім ніколи не покидало їхніх гардеробів. Тепер же фокус уваги зміщується на інший анімалістичний напрям — пір’я.

Реклама
Леди Гага в Valentino CoutureЛеді Ґаґа у Valentino Couture

Цей тренд, безсумнівно, готовий до польоту. І хоча інші тенденції, навіяні світом природи, не втрачають актуальності, пір’я легко може вийти на перший план. Але, варто зазначити, що пір’я не вирізняється особливою вишуканістю. Здебільшого це — окраса танцівниць у діамантах, що розпинають свої витончені крила в підземному міському барі; це присипані сигаретним попелом торочки хлопавок 20-х років, герб королівських весільних капелюхів, що стали предметом заголовків. Але вони спокушають своєю видовищністю. Вони, безсумнівно, заявляють про себе.

Згадаймо Леді Ґаґу, що вийшла після репетиції шоу з Тоні Беннеттом у Radio City Music Hall у фіолетовому ансамблі — кутюрному образі з колекції Valentino Couture осінь-зима 2021/2022. Ґаґа має здатність привносити в повсякденне життя свято й епатаж, змушуючи незвичні речі мати такий самий невимушений вигляд, як, скажімо, спортивний костюм. Можливо, саме цього в неї варто повчитися в майбутньому сезоні.

Photo: @traceeellisross

Хоч Ґаґа й належить до тих людей, що можуть започаткувати нову тенденцію, але пір’я паралельно з’явилося також в інших місцях. Наприклад, на Трейсі Елліс Росс, яка вдягнула яскраво-блакитний комбінезон з передосінньої колекції Bottega Veneta, укритий пір’ям, щоб, здається, просто елегантно посидіти на підлозі своєї квартири.

У стриманішій інтерпретації тенденції ікона стилю Керрі Бредшоу вибрала головний убір у вигляді птаха, у якому актриса з’явиться в майбутньому перезапуску серіалу "Секс і місто".

Photo: @sarahjessicaparker

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.