До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Офісний сезон: костюми-двійки зі спідницями — модна покупка осені

Осінь — ідеальний час для оновлення гардероба, особливо тепер, коли після задовгого світового локдауну суспільство поступово повертається до звичного способу життя. Брючні ділові костюми — помітний тренд поточного сезону, але не варто забувати й про не менш ефектні костюми-двійки зі спідницями, до того ж у колекціях осінь-зима 2020/2021 дизайнери представили безліч моделей на будь-який смак: від грайливих сетів з укороченого блейзера й мініспідниці, як у Jacquemus, до комплектів з подовжених жакетів та асиметричної спідниці, як у BOSS.

Jacquemus
BOSS

Радимо звернути особливу увагу на деконструкцію, адже саме вона була одним з визначальних трендів сезону весна-літо 2020 й панувала на подіумах в осінніх колекціях. Такою надійною супутницею може стати плісирована спідниця Michael Kors Collection, доповнити яку бренд радить злегка укороченим блейзером у тон і строгою бавовняною сорочкою. Ще одним незвичним, але дуже трендовим костюмом стане шкіряний сет, як у колекції Hermes: шкіряні спідниця-плісе довжини міді й жакет з ременем, що підкреслює талію, мають актуальний і стильний вигляд. Доповнити образ бренд пропонує високими чобітьми в тон.

Реклама
Michael Kors Collection
Hermes

Свої грайливі, але все так само чудові для офісних буднів костюми-двійки показали Prada і Miu Miu: на шоу цих брендів раз по раз мерехтіли комплекти з вовняних спідниць середньої довжини й oversize жакетів. Miu Miu ж зробили ставку на наймодніший і універсальний принт сезону — карту.

Prada
Miu Miu

Надихнутися можна прикладами streetstyle-виходів it-girls: Леоні Ганне для свого образу вибрала незвичайний сет зі спідницею-торочками, Александра Лапп зробила ставку на двоколірний комплект, а Тіффані Хсу — на яскравий блейзер і мініспідницю актуального червоного кольору.

<b>костюмы с юбками стрит</b>
Как носить костюм-двойку с юбкой этой осенью стритстайл примеры фото осень 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.