До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одне плече: ошатні топи для будь-якого свята

Нарядні топи – ідеальне рішення для тих, хто не любить сукні і хоче всю ніч танцювати в улюблених джинсах. А одягнути до них в пару якраз і можна ошатний топ, який за умови правильного стайлінгу матиме не менш ефектний вигляд, ніж будь-яке вечірнє вбрання. Цього сезону дизайнери пропонують сфокусуватися на топах, які оголюють одне плече.

Dundas Pre-Fall 2019

Наприклад, француженка Ізабель Маран надихається 1980-ми: шиє свої топи зі шкіри і навмисно збільшує одне плече, Ердем Мораліоглу робить ставку на блискучу фактуру і складний крій, Джеремі Скотт в колекції для Moschino сміливо обрубує один рукав і перетворює жакет в сексуальний топ, а Пітер Дундас надихається естетикою іспанського фламенко.

Реклама
Erdem осінь-зима 2018/2019
Saint Laurent осінь-зима 2018/2019
Isabel Marant осінь-зима 2018/2019

Носити ж в сезон святкових вечірок такий топ можна з чим завгодно – від деніму і вечірніх штанів до спідниць складного крою або зухвалих міні. Все залежить від приводу і настрою.

<b>OneShoulderTops</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.