До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися в стилі фільму "Обдурений"

Не так давно у Каннах завершився 70-й ювілейний кінофестиваль, однією з головних прем’єр якого стала стрічка Софії Кополли "Обдурений". Кінокартина тішить акторським складом: Ніколь Кідман, Колін Фаррел, Кірстен Данст та Ель Фаннінг. "Обдурений" – справжнісінький драматичний вестерн: закритий пансіон для дівчат був відрізаний від зовнішнього світу, проте одного разу в пошуках допомоги туди потрапив поранений солдат і назавжди змінив життя його мешканок.

Кадр з фільму "Обдурений"

Окрім потужної режисури та яскравої гри акторів, фільм привертає увагу костюмами героїв. Дія "Обдуреного" відбувається під час Громадянської війни у США між Північчю та Півднем, а в той час дівчата нерідко заміняли пишні сукні більш практичними комплектам – спідницями до підлоги та блузами з високими комірами й легким декором. У весняно-літніх колекціях до цього прийому вдалися й бренди Brunello Cuccinelli і Oscar de la Renta.

Реклама
Brunello Cucinelli, Oscar de la Renta

Образи з "Обдуреного" нескладно повторити у сучасній інтерпретації за допомогою одягу з натуральних тканин та світлих відтінків. Також їх легко поєднувати з іншими трендами цього літа – смугою та стилем сафарі.

[GALLERY id=161829 ;]

Читати також:

По кругу: сумки с кольцами

Спортивный шаг: 10 самых удобных пар сандалий

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.