До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нульові повертаються: стиль із серіалу "Дівчаток Гілмор"

Серіал, який запустили 2000 року, став для нас запорукою натхнення і ментального комфорту — адже справді є такі ситкоми, які дарують відчуття домівки: "Дівчатка Гілмор" — один із них. На окрему згадку заслуговує стиль двох Гілмор — картина є фактично посібником з естетики нульових. У стилізації також є цитування гранжу 90-х, але здебільшого — джинси із заниженою талією і обтягуючий різнокольоровий трикотаж — це базовий гардероб головних героїнь. Ми виділили для вас п'ять компонентів стилю "дівчат", які знову увійшли в моду вже в 2022 році.

Шкіряний піджак

Лорелай часто носила шкіряні піджаки з мініспідницями та джинсами кльош. Цей грубий елемент одягу лише посилює "ніжність" інших тканин. Ось чому, наприклад, шифонова сукня з флористичним принтом так органічно поєднується з чорною шкірою. Радимо цього року придбати шкіряний піджак, бо він уже став невід'ємною частиною базового гардеробу, і сміливо поєднувати його з шовком або денімом.

Реклама
Джинси із заниженою талією

Дівчатка Гілмор носили джинси винятково із заниженою талією — під час перегляду серіалу залишається враження, наче інакших силуетів узагалі ніколи не існувало. І справді, в 00-х було якесь негласне правило: чим нижче — тим краще. Цьогоріч джинси із заниженою талією знову з'явилися на подіумах та збурили уяву зумерів. А покоління міленіалів, навпаки, було явно готовим до повернення деніму на стегнах, і поповнило ряди базового гардеробу легендарним винаходом нульових.

Веселкові шалики

Так, настав час, коли в моду знову увійшли веселкові шалики: по-перше, вони добре розбавляють темний монохромний образ, а по-друге, вони чудово піднімають настрій у холодну погоду. До прикладу, Лорелай і Рорі мали велику колекцію трикотажних шаликів, які вони поєднували як з пальтами, так і з пуховиками.

Картата спідниця

Забутий предмет гардеробу, який знову актуальний у 2022 році. Картата спідниця була частиною шкільної форми Рорі Гілмор, і вона найчастіше поєднувала її з білою сорочкою та чорним жилетом. Ми ж вам радимо спробувати поєднати цей елемент гардеробу з чорною водолазкою і високими чобітьми.

Реглан на блискавці

Реглан на блискавці — ще один шик нульових, який і хочеться і колеться, але протистояти цьому немає сенсу. Лорелай Гілмор часто доповнювала свої образи сірим трикотажним регланом, який, як і джинси із заниженою талією, також став знаковою річчю того часу. Ми пропонуємо йти ва-банк і поєднувати цей реглан зі шкіряним піджаком. Якщо вже грати за правилами нульових, то до останнього.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.