До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічне сяйво: 20 святкових спідниць

Яскраво сяяти – офіційно дозволено. Блискучі лелітки, різнокольорові кристали, глітер, люрекс і пір'я – головні герої новорічної ночі. Щоб бути у всеозброєнні напередодні свят, пропонуємо запастися блискучими спідницями довжини міді, щедро прикрашеними золотими і срібними лелітками, всілякими кристалами або пір'ям марабу, жіночними атласними або шовковими моделями, а також зухвалими міні, родом з 70-х, які подарують святковий і грайливий настрій.

Oscar de la Renta осінь-зима 2018/2019

У новому сезоні на подіумах можна було зустріти найрізноманітніші варіанти святкових спідниць. Так, в колекції Philipp Plein з'явилися напівпрозорі пишні спідниці з кількома шарами невагомого фатину, що нагадують повітряний торт, а в Oscar de la Renta зробили ставку на жіночні моделі, прикрашені сотнями стразів. Не менш популярні лелітки та всілякі варіації на тему дискокулі. У колекції Paco Rabanne з'явилися спідниці, прикрашені великими лелітками, і які відсилають до образу Одрі Хепберн в культовому фільмі "Двоє на дорозі". Anouki також не змогли встояти перед їх привабливим сяйвом – в результаті з'явилися дзеркальні спідниці середньої довжини, які найкраще врівноважити нейтральним верхом у вигляді білої блузи.

Реклама
Philipp Plein осінь-зима 2018/2019
Anouki осінь-зима 2018/2019
Paco Rabanne осінь-зима 2018/2019

Vogue.ua пропонує поглянути на 20 найбільш нарядних спідниць для новорічної ночі.

<b>праздничные юбки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.