До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прикраси на голову – ключовий тренд Тижня високої моди

У Парижі завершився Тиждень високої моди, на якому дизайнери не проґавили можливості продемонструвати складні головні убори і розкішні прикраси для волосся, які обов'язково поповнять wish-листи цієї весни. Багато дизайнерів взяли на озброєння різноманітні квіткові обручі, шовкові тюрбани, етнічні хустинки, а також капелюшки різних форм і розмірів.

Tony Ward Couture весна-літо 2019

Цієї весни дизайнери дружно пропонують прикрашати голову за допомогою квіткових композицій. У центрі уваги – великі металізовані шпильки, що нагадують священний лотос, від Tony Ward, барвиста квіткова композиція Alexis Mabille і ювелірні шапочки Baroqco Jewerly і Ziad Nakad. Крім того, дизайнери зробили реверанс у сторону різних капелюшків. Так, в арсеналі у Armani Privé – конічні капелюхи з жорсткою вуаллю і шапки з бісеру, у Balmain і Ralph & Russo – широкополі капелюхи, а Giambattista Valli зробив акцент на турецьких шапочках, посипаних повітряними квітами.

Реклама
Ralph & Russo Couture весна-літо 2019
Tony Ward Couture весна-літо 2019
Stephane Rolland Couture весна-літо 2019

Після найкрасивіших весільних суконь на Тижні високої моди в Парижі, Vogue.ua пропонує поглянути на найстильніші головні убори.

<b>головные уборы кутюр 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.