До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші топи-галтери в колекціях весна-літо 2022

На хвилі тотальної ностальгії за стилем Y2K, романтизації нульових у моді, крім максіспідниць і штанів з низькою посадкою, повернулися й halter tops — топи зі шлейкою, перекинутою через шию. Vogue.ua зібрав найстильніші образи з топами-галтерами в колекціях весна-літо 2022.

Schiaparelli
Chanel

Дизайнери наполягають: носити такі топи можна з усім — вони однаково затишно почуваються в компанії трендових спідниць довжини міні та максі, стильних вєтнамок і улюблених джинсів. Існують також і сукні подібного крою, що асоціюються переважно з пляжним відпочинком або все тією ж турбулентною модою двохтисячних, проте саме топи знову заполонили подіуми й streetstyle-хроніки — не без допомоги зірок вуличної моди.

Реклама
Etro
Alberta Feretti

Особливістю весняно-літнього сезону 2022 стали топи-галтери, виготовлені в техніці кроше. Такі моделі представили Alberta Ferretti та Etro. Попри кітч, що притаманний таким топам, вони прості в стилізації: їх легко поєднувати як з джинсовими шортами, так і розслабленими брючними костюмами. Також цього літа першість забирають і різноманітні топи-галтери, рясно прикрашені яскравими елементами, як у Missoni, що стилізували топ з різнокольоровими пацьорками, або як у JW Anderson. До свого топу бренд додав кільця жовтого, синього, зеленого та чорного кольорів.

Missoni
JW Anderson

Звісно, уже класичні базові моделі чорного кольору також залишаються популярними. Знайти такі можна в колекціях Chanel та Schiaparelli. Дизайнер Деніел Розберрі спорядив топ-галтер масивним ланцюгом, що відсилає до ще одного великого тренду поточного сезону – сумок з такою самою прикрасою. Також варто звернути свою увагу на незвичні матеріали. Так, Courreges презентували топ, зроблений з вінілу та прикрашений торочками, а Hermes зробили ставку на шкіру, що завжди залишається актуальною.

Courreges
Hermes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.