До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші сукні з довгими рукавами

Коли температура починає стрімко знижуватися, саме час придивитися до суконь з довгими рукавами, щоб з комфортом провести прохолодні місяці. Елегантні й жіночні образи із затишного в’язання, пухнастого мохеру, еластичного джерсі та м’якої шкіри стануть вашими найулюбленішими в осінньо-зимовий період. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських дизайнерів і зібрав наймодніші сукні з довгими рукавами, які стануть вам у пригоді вже зараз.

ELENAREVA

Носити сукні в холодні місяці можна й навіть треба. Щоб не змерзнути, вибирайте затишні трикотажні сукні з довгими рукавами J'ammeme та The Coat by Katya Silchenko, доповнюючи образ високими чоботами; комбінуйте короткі сукні Arutinova зі щільними колготками або поєднуйте невагомі образи Tote в пастельних відтінках з водолазками. Ви також можете використати популярний стилістичний прийом — й одягнути сукню поверх штанів, як це пропонують робити Elenareva та Litkovskaya. Крім того, такі образи вподобали багато які знаменитості та streetstyle-зірки. Більше прикладів стилізації дивіться тут.

Реклама
Litkovskaya
GUDU
A.M.G
Anna October

Крім елегантного чорного кольору, який, безперечно, завжди матиме виграшний вигляд, ми пропонуємо ще розглянути делікатні відтінки лавандового, рожевого, блакитного та зеленого. Наприклад, для особливої події пасуватиме шовкова сукня з довгими рукавами Anna October у дівчачому рожевому відтінку, який зараз на піку популярності. Про це свідчать нові колекції дизайнерів, а також нещодавні виходи знаменитостей у сукнях в улюбленому відтінку ляльки Барбі.

Bevza
J'amemme
The Coat by Katya Silchenko
Arutinova
Bobkova
MY x MY
TOTE
Knitel
WKMF

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.