До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кросівки цієї осені

Якщо 2021 року модниці полювали на слайдери, то 2022-го настав час кросівок. Цієї осені дизайнери особливої уваги надали спортивному взуттю, яке можна носити щодня — від класичних білих кросівок до футуристичних моделей та високих баскетбольних варіантів. Пропонуємо вже зараз вибирати свої фаворити нового сезону осінь-зима 2022/2023.

Valentino

Межа між спортивним взуттям для тренувань та модними кросівками на щодень взагалі офіційно стерлася з появою колаборації Gucci x Adidas. Модні кросівки відразу стали об’єктом бажання головних streetstyle-зірок. Крім цієї гучної колаборації, у новому сезоні ви знайдете ще десятки гідних альтернатив. Наприклад, білі кросівки Puma x Koche, які легко поєднати з будь-яким убранням, кольорову модель New Balance X Aimé Leon Dore або ретро-кросівки з колаборації Уельса Боннера та Adidas.

Реклама
Louis Vuitton
Loewe

Зазвичай доводиться чекати тижнями, іноді місяцями, поки результат співпраці дизайнерів можна буде придбати після презентації, та не в разі нового партнерства Balenciaga x Adidas. У травні, на шоу Balenciaga Resort 2023 було продемонстровано результат колаборації культових брендів у вигляді виробів, які миттєво можна було придбати на сайті Balenciaga. Неабияк привернули увагу нові кросівки в блакитному кольорі з білими смужками, що стануть улюбленим взуттям it girls в усьому світі.

Gucci

Комфорт і практичність давно стали пріоритетом у виборі взуття. Спершу локдаун упродовж двох років, тепер війна з російськими загарбниками – все це створило нові звички у покупців. Але треба пам’ятати, стильні кросівки не обов’язково лише для занять спортом. Краще вибирайте універсальні моделі на щодень, які доповнюватимуть ваш повсякденний стиль. Наприклад, білі кросівки з деніму Loewe, варіант з відкритою п’ятою Louis Vuitton чи футуристичні пари Balmain.

Balmain
Coperni

Класичні кросівки все ще мають свою цінність у 2022 році. Окрім нових моделей, бренди й далі випускають класичні дизайни, які дуже вподобали streetstyle-зірки. Так, позачасові кросівки Nike Air Force 1s майже не змінилися з моменту свого створення у 1980 роках і є модною основою сучасного вуличного стилю. Тим часом у колекції Valentino з’явилися базові білі кросівки, які можна комбінувати як зі спортивним одягом, так і з вечірнім убранням.

Balenciaga Resort 2023
Nike
Koche

Високі кросівки, подібні до взуття баскетболістів, знову повертаються до списку головних трендів 2022 року. Візьміть на замітку спортивні пари Off-White та кросівки Isabel Marant на танкетці.

Isabel Marant
Off-White

Пропонуємо вже зараз складати осінній перелік бажань, до якого не забудьте додати наймодніші кросівки. Ми зібрали для вас 10 актуальних моделей, які вам знадобляться.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.