До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше взуття цього вересня

З настанням осіннього сезону відкриті босоніжки й сандалії відходять на далекий план, звільняючи місце для закритого взуття. У новому осінньому сезоні в центрі уваги опинилося взуття, натхнене шкільним стилем, туфлі на високій платформі, лофери, що відсилають до чоловічого гардероба, жіночні балетки, а також практичні й елегантні туфлі зі скошеною танкеткою. Vogue.ua зібрав наймодніше взуття для ранньої осені, яке вам знадобиться вже у вересні.

Jil Sander
Оксфорди

Стиль препі останні кілька сезонів не йде з модних радарів, а з настанням вересня кількість речей, натхнених шкільною естетикою, лише набирає обертів. Дівчата вибирають короткі картаті спідниці, в’язані жилети, бомбери з нашивками й сукні з відкладними комірами та доповнюють їх оксфордами – строгими черевиками на шнурівці, які отримали свою назву завдяки студентам елітного коледжу в Англії. Шукайте найбажаніші пари в колекціях Erdem, Claudia Li та Paul & Joe.

Реклама
Erdem
Claudia Li
Paul & Joe
Туфлі на платформі

Тренд на взуття на захмарній платформі посів упевнену позицію в колекціях брендів. Цього вересня бренди пропонують поповнити свій гардероб туфлями на масивних підборах та високій платформі. Силует, що нагадує туфлі Мері Джейн, але з грубішою естетикою, з’явився в колекціях Versace, Lanvin, Bottega Veneta, GCDS і Valentino.

Versace
Lanvin
Bottega Veneta
Балетки

Якщо ви не встигли придбати модну пару балеток цього літа, то маєте змогу поповнити власний взуттєвий арсенал актуальними парами у вересні. Тренд на елегантні м’які туфлі без підборів плавно перемістився з літніх колекцій до осіннього сезону. Miu Miu зробили ставку на атласні білі балетки, що нагадують пуанти балерин, які в холодну пору року Міучча Прада радить поєднувати з вовняними шкарпетками. Тим часом у колекції Simone Rocha з’явилася вишукана модель з перлами, а в Markarian – чорні балетки з тонкими ланцюжками.

Miu Miu
Markarian
Simone Rocha
Лофери

Раніше лофери асоціювалися лише з чоловічим гардеробом, проте зараз це взуття носять модниці в усьому світі. Замість вибирати елегантні гостроносі мюлі або ефектні босоніжки, Кендалл Дженнер, Гейлі Бібер та Белла Гадід роблять ставку на актуальні лофери. Пропонуємо брати приклад з it girls і починати шукати лофери, які вже є синонімом ранньої осені. Вписати закрите ділове взуття в повсякденний гардероб простіше, ніж ви можете собі уявити: носіть їх з білими шкарпетками та мінісукнями, синіми джинсами та шкіряними жакетами, брючними костюмами й навіть трикотажем. Наших фаворитів ви знайдете в колекціях Miu Miu, Tod's та Louis Vuitton.

Miu Miu
Tod's
Louis Vuitton
Взуття на скошеній танкетці

Знайти зручне взуття на підборах цього сезону також можливо. Якщо ви не готові до туфель на високій платформі, бренди пропонують придивитися до взуття на танкетці, що цього сезону набуло скошеного силуету. Попри незвичайний дизайн танкетки, ці туфлі – найпрактичніше та найелегантніше взуття осіннього сезону на щодень. У колекції Bottega Veneta ви побачите білий варіант, у Prada – металізовану модель, а в Tom Ford – яскраві туфлі бірюзового відтінку.

Bottega Veneta
Prada
Tom Ford

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.