До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі светри з екстрадовгими рукавами в колекціях осінь-зима 2022/2023

Рукави светрів і джемперів у колекціях сезону осінь-зима 2022/2023 набули розміру XXL. Серед тих, хто зробив ставку на екстрадовгі моделі, були Alexander McQueen, Prada, Louis Vuitton, Blumarine та інші гучні модні імена. Vogue.ua зібрав найстильніші светри з довгими рукавами та зʼясував, як ефектно стилізувати їх уже цієї осені.

Alexander McQueen
Louis Vuitton

Неможливо уявити будь-який модний сезон без яскравих кольорів і відтінків. Так, кольоровий светр з подовженими рукавами, виготовлений у техніці печворк, представили Alexander McQueen. Правильно підкреслити акуратну недбалість образу бренд пропонує шкіряним міді з ризикованим розрізом для найсміливіших модниць. Louis Vuitton зробили вибір у бік грубого вʼязання, яке варто римувати з яскравою рожевою сукнею та високими шкіряними чоботами. Однотонні светри з екстрадовгими рукавами можна знайти і в осінньо-зимових колекціях Blumarine та Dion Lee.

Реклама
Prada
BOBKOVA
Ermanno Scervino

Класичні чорні та білі кольори також залишаються у фаворі. За темними моделями варто звернутися до колекцій Ermanno Scervino та Prada. Обидва бренди рекомендують носити black total look і доповнювати светри спідницями з флористичними аплікаціями або асиметричними деталями А-силуету. Український бренд BOBKOVA також представив власне бачення тренду: свій укорочений светр з екстрадовгими рукавами марка радить римувати з молочною трикотажною сукнею для теплішого та комфортнішого образу.

Dion Lee
Blumarine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.