До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі довгі дублянки цього сезону

Дублянка — стильний і теплий різновид верхнього одягу осінньо-зимового сезону. Завдяки поєднанню шкіри й овчини ця куртка неодмінно зігріє навіть у найлютіші морози. Цієї осені варто звернути увагу на подовжені й довгі дублянки: такі пальта не тільки захистять від сильного вітру, а й стануть найліпшими спільниками будь-якого гардероба.

Altuzarra
Marine Serre

Довгі дублянки, що якнайкраще пасують не тільки для щоденних виходів, а й для вечірніх образів, можна було побачити в колекціях Marine Serre й Marni. Обидва бренди зробили ставку на рясне оздоблення овчиною зони манжетів і коміра. Високі чоботи або армійські черевики допоможуть призвичаїти такий верхній одяг для буденних потреб.

Реклама
Coach
Sacai

Уже звичні й трохи подовжені силуети з’явилися в Coach. Осінньо-зимова колекція бренду наповнена різноманітними дублянками, та варто виокремити саме цю подовжену модель. Класичний колір, довгі рукави й загальна довжина до колін робить дублянку універсальною й практичною. Sacai також зробили ставку на подовжений варіант і вирішили погратися з комбінацією кольорів. Насичений червоний став головним героєм, тож зможе вмить урізноманітнити звичну палітру осіннього гардероба.

Marni
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.