До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон вечірок: ошатні жакети в колекціях осінь-зима 2019/2020

Сезон осінніх вечірок і червоних доріжок розпочався, а це означає, що настав час поповнити список бажань новим модним придбанням. Головними гостями всіх світських івентів традиційно є не лише вечірні сукні, а й ошатні жакети, які в новому сезоні є особливо привабливими. Дизайнери надихнулися естетикою 1980-х років і зробили ставку на урочисті жакети з оксамиту, блискучі моделі з десятків сотень леліток, атласні і мереживні варіанти.

Ralph Lauren осінь-зима 2019/2020

Зараз жакети необхідна інвестиція в жіночий гардероб. За допомогою урочистої моделі можна легко перетворити повсякденний образ на вечірній. Так, у колекції Ralph Lauren є ефектні оксамитові жакети, пошиті у манері армійської уніформи. Такий жакет можна вбрати до пари класичному діловому образу – білій сорочці, чорним штанам і лакованим човникам.

Реклама
Tom Ford осінь-зима 2019/2020

Завжди слід пам'ятати про дрес-код заходу. Якщо в запрошенні йдеться про дотримання високого гламуру, варто звернути увагу на білу версію класичного жакета Le Smoking у колекції Saint Laurent. Доповнити образ можна за допомогою білих штанів і чорних човників.

Saint Laurent осінь-зима 2019/2020

У сезоні осінь-зима 2019/2020 представили низку різноманітних жакетів. Tom Ford продемонстрували свою прихильність до червоного оксамитового жакета, Versace створили чорний піджак з мереживними напів прозорими вставками, а Redemption вивели повсякденний образ на новий рівень за допомогою жакета з леліток, пошитого у манері смокінга.


Versace осінь-зима 2019/2020


Redemption осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 20 ошатних жакетів для осінніх, і не тільки, вечірок.

<b>нарядные жакеты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.