До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Надійна база: 3 модні тенденції цієї осені

Осінь значно ближче, ніж здається. У магазини вже привозять перші колекції сезону, і час визначати власних фаворитів. Спеціально для Vogue.ua стиліст Elke Dostal і фотограф Max von Treu зняли речі, без яких точно не обійтися, коли настане вересень.

Пальто WORKING TITLE
Клітинний рівень

Одяг у клітинку не втратить актуальності і в найближчому холодному сезоні. Особливо гарний вигляд він має на верхньому одязі зі строгими і чіткими лініями, які допомагають цьому геометричному принту розкритися чимдуж. Причому, вид і розмір клітинки особливого значення не відіграють. Дизайнери працювали як з класикою на зразок "принц Уельський", так і більш динамічними візерунками.

Реклама
Два жакети, одягнені один на одного – NOBI TALAI, сережки BALENCIAGA
Пальто WORKING TITLE
Пальто WILLIAM FAN
Пальто WORKING TITLE
Сильне плече

Підкреслена лінія плеча повернулася разом з новим захопленням модою 1980-х, яке співпало з хвилею активізації феміністичних рухів. Як і 30 років тому дівчата з великим завзяттям борються за свої права і вибирають для цього відповідний одяг. В осінніх колекціях дизайнери підкреслювали лінію плечей не тільки на маскулінних пальтах довжиною до підлоги, але і на жіночних шовкових костюмах, які додатково оздоблювали шкіряними вставками.

Пальто і штани WORKING TITLE, туфлі BALENCIAGA
Костюм SPORTMAX, сережки SASKIA DIEZ
Пальто і спідниця NOBI TALAI
Природний тон

Попередня осінь минула під прапором всіх відтінків бежевого. Не втратили вони своєї актуальності і в новому сезоні. Головна причина такої популярності пісочної гами – вона універсальна. Її тони можна легко поєднувати між собою, створювати багатошарові образи або робити їх базою для інших яскравих акцентів. Гарні вони і соло, особливо в парі з речами складної фактури.

Гольф і штани MAX MARA, взуття BALENCIAGA, сережки SASKIA DIEZ
Жакет JIL SANDER, кольє SASKIA DIEZ
Костюм Jil Sander, туфлі Balenciaga

Фото: Max von Treu @kathrin hohberg

Стиль: Elke Dostal @ninakleinagency

Волосся і макіяж: George Tsiogkas @ballsaal

Модель: Merle Gerhardy @TUNE models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.