До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ми вибрали за вас: 5 образів для костюмованих вечірок

Ідеї вбрання, яке можна знайти у власному гардеробі

Новорічні свята — це не тільки низка подій під назвою "встигнути все й вижити", а й костюмовані вечірки, які традиційно тривають у грудні. Як і сніг узимку, свято з перевдяганням — це завжди спонтанно й несподівано, тому пропонуємо вам добірку образів, які можуть знайтися у вас в гардеробі. Найважливіше — додати трохи фантазії й концепту.

Одягнутися як: Голлі Голайтлі, "Сніданок у Тіффані"

Головні компоненти образу: чорна мідісукня, чорні рукавички, прикраси.

Реклама

Додаткові атрибути: круасан, стаканчик кави, окуляри.

Як "проповідують" стилісти, чорна мідісукня — це обов’язковий елемент у шафі, щоб скласти базовий гардероб. Сподіваємося, у вас така вже є і ви без п’яти хвилин Голлі Голайтлі. Далі справа за аксесуарами, які відіграватимуть ключову роль, але тут без сюрпризів: аксесуари завжди відіграють ключову роль. Ми дуже сподіваємося, що у вас знайдуться довгі рукавички, які стали трендом у 2021 році, і ми впевнені, що вони не втратять своєї актуальності у 2022-му.

Одягнутися як: Кім Кардаш’ян під час презентації альбому Donda

Головні компоненти образу: чорні джинси-скіні, гольф і рукавички.

Додаткові атрибути: балаклава.

Якщо ваша костюмована вечірка буквально за годину — то вдягнути total-black і сказати, що ви Кім Кардаш’ян під час презентації альбому Donda — буде виходом з будь-якої ситуації. По-перше, у вас точно знайдуться чорні джинси й гольф, а по-друге, бути фешн-ніндзею на вечірці, де всі напевне вдягнуть щось яскраве, — це іронічно й навіть епатажно.

Одягнутися як: Вівіан з фільму "Красуня"

Головні компоненти образу: червона сукня, білі рукавички.

Додаткові атрибути: кольє, червона помада.

Ви пам’ятаєте, як бізнесмен Едвард Льюїс (якого грав Річард Гір) повів Вівіан (Джулію Робертс) на вечерю — у цей момент фільму головна героїня постала перед нами в червоній сукні до підлоги й білих рукавичках. Цей елегантний образ також ідеальний для костюмованої вечірки. Якщо ви не хочете танцювати в костюмі панцерника й для вас важливо мати святковий і привабливий вигляд — ця ідея точно для вас.

Одягнутися як: принцеса Діана у гвардійському поло-клубі

Головні компоненти образу: джинси, чорний оверсайз-піджак, реглан.

Додаткові атрибути: кепка, ковбойські чоботи.

Якщо на будь-якому святі для вас важливий комфорт, то пропонуємо вдягнутися, як принцеса Діана в 1988 році під час перегляду гри в поло. У вас точно знайдуться в гардеробі всі перераховані вище компоненти образу, а якщо чогось бракує — сміливо зазирніть до шафи свого бойфренда, у нього напевне знайдеться чорний блейзер і спортивний реглан, який ви хотіли таємно викинути.

Одягнутися як: Керрі Бредшоу із заставки до серіалу "Секс і місто"

Головні компоненти образу: рожевий топ, біла спідниця-пачка.

Додаткові атрибути: босоніжки на шпильках, клатч.

Зараз певно в голові у всіх заграла мелодія із заставки до серіалу "Секс і місто", бо вона асоціюється з першим образом, у якому ми побачили журналістку з Нью-Йорка. Рожевий топ і біла спідниця-пачка — культове поєднання, яке досить легко повторити на костюмованій вечірці: відшукайте топ, який сховався у коробці літніх речей, і зазирніть в умовну крамницю "Все для танців" за пачкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.