До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні тренди сезону осінь-зима 2018/19: анімалістичні принти

Мода на анімалістичні принти дивно циклічна. Ледь забуті строкаті плями леопардів і зебр дизайнери знову і знову використовують у своїх колекціях. Першим, хто дав "зелене світло" хижим малюнкам на жіночих сукнях, був Крістіан Діор. Саме він у своїй історичній колекції New Look (1947 рік) використовував тканини з леопардовим забарвленням для створення суконь і пальт. Уже після нього по стежці диких звірів пішли Ів Сен-Лоран, П'єр Бальман, Аззедін Алайя, Гальяно та інші.

<b>зверье 1</b>

Реклама

У новому сезоні анімалістичний вихор закрутився з новою силою, а найцікавіший вигляд отримали вбрання, зроблені в не дуже традиційній колірній гамі. Наприклад, у Ashley Williams леопардові плями проступили на ніжно-рожевих сукнях, а Том Форд поєднує їх з соковитим відтінком стиглої полуниці. Хоча, класичні "жирафи", "тигри" і "зебри" – не менш модні. До того ж в новому сезоні носити хижаків можна total look.

Ashley Williams осінь-зима 2018/19
Tom Ford осінь-зима 2018/19
Dolce & Gabbana осінь-зима 2018/19
Max Mara осінь-зима 2018/19
Bottega Veneta осінь-зима 2018/19

Vogue.ua вибрав 25 елементів одягу і аксесуарів з найкрасивішими анімалістичними принтами.

<b>зверье</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.