До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які чоботи купити цієї весни

Холодна і вітряна погода точно протримається ще найближчі кілька місяців, а це означає, що час обирати нові чоботи з колекцій близького весняного сезону. Vogue.ua уважно подивився, що дизайнери пропонують нам цього разу.

Philipp Plein весна-літо 2019
"Чоботи-гармошки"

"Чоботи-гармошки" продовжують надихати дизайнерів. Завдяки широкій халяві вони роблять ноги стрункішими і дають змогу експериментувати з формою і фактурами. Наприклад, найсміливіші можуть приміряти ботфорти-гармошки від Natasha Zinko і Y/Project, а шанувальниці більш стриманих образів напевно оцінять чоботи з колекції Ryon Lo.

Реклама
Ryon Lo весна-літо 2019
Y/Project весна-літо 2019
Natasha Zinko весна-літо 2019
Пластик

Тенденція на PVC-чоботи продовжує набирати обертів. Якщо хочеться відчути свято, то пряма дорога до Jeremy Scott за пластиковими ботфортами, на поверхні яких красуються кольорові камені різних форм і розмірів. Завдяки Balmain можна відчути себе героїнею з майбутнього, ну а якщо хочеться чогось стриманого, але не менш красивого, – Vivienne Hu пропонує матовий варіант PVC.

Jeremy Scott весна-літо 2019
Vivienne Hu весна-літо 2019

Balmain весна-літо 2019
Зміїна шкіра

Для сміливих дівчат, готових до модних експериментів, дизайнери пропонують ефектні чоботи, прикрашені шкірою рептилій. Класичне забарвлення пітона у виконанні Ентоні Ваккарелла – must have цієї весни.

Saint Laurent весна-літо 2019
Ryon Lo весна-літо 2019
Лаковане взуття

Лаковане взуття легко може стати головним елементом образу. Класичним чорним і білим кольором можна не обмежуватися. Дизайнери пропонують соковиті відтінки стиглих ягід і фруктів. Поєднувати такі пари можна як з денімом, так і зі строгими штанними костюмами, а також ошатними сукнями-міді.

Gucci весна-літо 2019
JW Anderson весна-літо 2019
З широкою халявою

Чоботи з широкою халявою вже перекочували в розряд класичного взуття. У новому сезоні весна-літо 2019 Escada зробили реверанс в сторону практичності і зручності – продемонстрували чорні чоботи на низькій підошві, а у Brandon Maxwell експериментували з кольором – і показали червоні замшеві моделі на підборах.

Escada весна-літо 2019
Brandon Maxwell весна-літо 2019
Чоботи-панчохи

Чоботи-панчохи, як і раніше, займають переможні позиції. Так, у новому сезоні на ботфортах Elie Saab розцвіли кольорові квіти, Jeremy Scott зробив реверанс у бік неонових відтінків, а Jil Sander прикрасили трикотажні ботфорти за допомогою каблука-циліндра і відкритого носика.

Elie Saab весна-літо 2019
Jeremy Scott весна-літо 2019
Jil Sander весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.