До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні лофери на підборах — головна покупка сезону

Цієї весни дизайнери пропонують згадати часи шкільної парти й придбати модні лофери, які в цьому сезоні набули потужних підборів. Експерименти з новими дизайнами класичного взуття на подіумі сприяли появі моделей з великими пряжками, елегантними бантиками або китичками, варіанти з відкритою п’ятою, пари, прикрашені весняними принтами і яскравими колірними комбінаціями.

Prada

Якщо ви поки морально не готові до відкритого літнього взуття, саме час інвестувати в лофери на важкому підборі. Така пара взуття має практичність і легко пасуватиме як до брючних костюмів, так і джинсів з улюбленими сукнями. У колекції Prada є моделі із цікавим плетінням і масивною золотою пряжкою, у Tory Burch — лофери з квітчастими візерунками, а у Loewe — класичне прочитання з витонченим ненав’язливим бантом.

Реклама
Tory Burch
Loewe

Лофери цієї весни можуть стати головною окрасою образу. Fendi продемонстрували літні моделі з відкритою п’ятою і яскравим тропічним принтом. Бренд пропонує взувати їх з високими шкарпетками в ретростилі. Тим часом Louis Vuitton зробили ставку на поєднання контрастних відтінків — чорного і яскраво-жовтого, додавши до них футуристичний підбор і спортивні елементи.

Fendi
Louis Vuitton

Vogue.ua зібрав 10 пар наймодніших лоферів на підборах цього сезону.

<b>лоферы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.