До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні шкіряні мініспідниці сезону осінь-зима 2021/2022

Естетика нульових захопила колекції дизайнерів осінь-зима 2021/2022. Крім джинсів і штанів з екстремально-низькою посадкою, блискучих коктейльних суконь на тонких шлейках і трикотажних топів-шторок, які носили головні попзірки 2000-х, цього сезону також актуальні спокусливі мініспідниці. До того ж робити ставку дизайнери пропонують на шкіряні моделі в усіх фасонах і відтінках — від чорних плісе до металізованих спідниць, що повторюють силует.

Saint Laurent

Ентоні Ваккарелло в колекції Saint Laurent осінь-зима 2021/2022 почав переосмислювати головні гіти бренду. Фантазія дизайнера привела його до елегантних твідових жакетів у дусі 1960-х і металізованих мініспідниць у стилі 1980-х, які тепер дуже важко дістати, адже вони майже sold out у всьому світі. Донатела Версаче не залишилася осторонь від гучного тренду й показала свою версію шкіряної мініспідниці — чорну модель А-силуету, яку найліпше носити зі щільними колготками з графічним візерунком, ботильйонами й дутою курткою. Тим часом подібна модель спідниці з’явилася на шоу Courreges, але стилізація образу дуже відрізнялася. Дизайнер Ніколя Ді Феліче показав, що шкіряну міні можна поєднувати з трикотажними штанами замість колготок. Вийшло дуже привабливо.

Реклама
Versace
Courreges

З естетикою стилю препі добре працює бренд Philosophy di Lorenzo Serafini, який у своїй осінньо-зимовій колекції вкотре показав модні поєднання на щодень. Беріть на замітку плісовані шкіряні мініспідниці в парі з чоловічими бомберами й грубими черевиками. Гламурні спідниці для вечірок показали цього сезону Dsquared2 і Dolce & Gabbana. Якщо перший дует братів-близнюків представив чорну міні з глибокими розрізами, то друга творча пара — червону металізовану спідницю.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Dsquared2
Dolce & Gabbana

Vogue.ua зібрав 10 модних шкіряних мініспідниць сезону осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.