До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні кардигани для прохолодних літніх вечорів

Трикотажні кардигани – базовий і позасезонний елемент гардероба. У холодну пору року їх можна використовувати для складання модних багатошарових образів, а з настанням тепла – носити соло на голе тіло або накидати на плечі прохолодним літнім вечором. Цього сезону в центрі уваги опинилися яскраві моделі у відтінку сицилійського апельсина, зеленої трави або морської хвилі, які слугуватимуть чудовою альтернативою жакетам, бомберам та джинсовим курткам. Крім того, бренди освідчилися в любові затишним кардиганам у патріотичних відтінках, що відсилають до безмежних українських пшеничних полів та блакитного чистого неба. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських дизайнерів та зібрав найактуальніші кардигани сезону весна-літо 2022, які можна носити щодня.

Якщо раніше кардигани асоціювалися з "бабусиним" гардеробом, то зараз це гостромодна й водночас практична річ. М’які й затишні кардигани добре римуються з усіма речами. Ви можете вдягати вкорочений в’язаний варіант з елегантною сукнею в білизняному стилі за прикладом бренду Anna October, поєднувати кардиган з трикотажною спідницею, надихнувшись колекцією Vika Adamskaya, або носити на голе тіло за версією T.Mosca.

Реклама

Крім стильних монохромних кардиганів, цього сезону українські бренди зробили ставку на моделі, прикрашені всілякими принтами й ефектним декором. KSENIASHNAIDER запропонували мінікардиган з декількох шматочків тканин у стилі печворк, що буде ідеальною парою синім джинсам у повсякденних образах. Тим часом український бренд NONSENSE прикрасив довгий кардиган дрібним квітчастим візерунком, O.TAJE. зробили ставку на шаховий принт, а Aksena продемонстрували модель із забарвленням зебри в пастельному лавандовому кольорі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.