До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ми однієї крові: 5 ідей, як стилізувати патріотичні речі цього сезону

Речі з патріотичною символікою – це не тільки гарні та стильні елементи гардероба, а й спосіб без слів гучно висловити підтримку й любов до своєї Батьківщини та піднести моральний дух свого народу. У межах соціального проєкту "Ми однієї крові", створеного за ініціативи ПУМБ, vogue.ua розповідає, як ефектно стилізувати патріотичні речі цього літа.

Найпростіший спосіб обіграти впізнавану патріотичну символіку – вибрати прикрашені нею аксесуари. Так, практичний бавовняний шопер із зображенням червоної калини якнайкраще пасуватиме і до улюблених джинсів, і до легкої сукні нюдового відтінку з рукавами-воланами. Додати образу ще більшої виразності допоможуть сережки з тією ж калиною.

Реклама
Шопер з бавовни та поліестеру, Seven Mountains

Звісно, денім у всьому своєму різноманітті – мабуть, найпрактичніший матеріал будь-якого гардероба, а стилістична формула "джинси + худі" уже давно знайома світу моди. Та цього сезону на перший план виходять світшоти й худі, що гріють не тільки тіло, а й душу. Робіть ставку на моделі класичних кольорів і крою з яскравими акцентними принтами. Золоті прикраси увиразнять лаконічність образу.

Худі з бавовни й еластану, OHUENO

Стиль препі не сходить з модного п’єдесталу вже кілька сезонів поспіль. І цього літа він знаходить своє уособлення по-новому: характерні максіспідниці й лофери тепер варто римувати з футболками й бомберами з патріотичними написами. Допоможе в стилізації поясна сумка, на яку можна почепити грайливі шеврони авторства українських ілюстраторів.

Бомбер з поліестеру та бавовняна футболка, усе OHUENO; шкарпетки з бавовни та поліаміду, Griffon Socks; бананка, Twins Store; шеврон, ПУМБ Х MALIUNOK; шеврон, ПУМБ Х RED RUTH

"Мультяшні", трохи наївні принти також можуть стати основою повсякденного образу. Так, у пару до футболки з таким малюнком вибирайте сарафан з темного деніму. Розставити акценти в такому образі до снаги яскравим аксесуарам: браслету з рафії, еспадрильям та сумці в техніці кроше.

Футболка з бавовни й еластану, OHUENO

До тих же по-дитячому милих патріотичних футболок у помічники варто взяти й злегка подовжені денімові джорти, сандалії з широкими ремінцями, панаму з 3D-візерунком та, звісно, практичний місткий рюкзак. Додати такому образу потрібного грайливого настрою зможуть шеврони, якими можна прикрасити аксесуар.

Футболка з бавовни й еластану, OHUENO; рюкзак, Harvest; шеврон, ПУМБ Х ANASTREELA; шеврон, ПУМБ Х MALIUNOK

Замовити патріотичний мерч можна за посиланням: @lifesavingmerch

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.