До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найстильніші спортивні речі від українських брендів

Весна – найкращий час для легких спортивних костюмів, регланів, світшотів і худі. З огляду на воєнний стан у нашій країні, нині хотілося б утриматися від імпульсивних і необдуманих закупів й придбати лише потрібні речі, які стануть у пригоді ще упродовж не одного місяця. Vogue.ua зібрав найстильніші спортивні речі від українських брендів.

The COAT by Katya Silchenko

У новому весняно-літньому сезоні The COAT by Katya Silchenko представили нові спортивні костюми з мініспідницею рожевого та бузкового кольорів. Такий нестандартний комплект можна носити як соло, так і поєднувати з улюбленими елементами гардеробу, наприклад, універсальними джинсами.

Реклама
COOSH

Базові мінімалістичні спортивні костюми презентували COOSH. У спортивному дропі бренду зʼявились комплекти, складені зі світшоту та джогерів, у десяти трендових відтінках, у тому числі й жовтому і блакитному – найтрендовіших кольорах сезону.

One by One

Ще один дроп з патріотичною символікою показали One by One. У колекції з промовистою назвою Ukraine Is можна знайти поло, футболки, світшоти, сорочки, кеди і, звісно ж, спортивні костюми. Комплекти доступні у багатьох кольорах, у тому числі й синьому та жовтому.

MustHave

Патріотичні новинки можна знайти й у бренду MustHave. Нова лінійка представлена футболками та трикотажними костюмами з мінімалістичним принтом "Ukraine світ належить хоробрим", що відображає дух свободи та нескореність українського народу.

KOLOSOVA

Худі вільного крою з мапою України та написом "Місце щасливих людей" презентував український бренд KOLOSOVA. Цей елемент гардеробу представлено у трьох кольорах: жовтому, синьому та кремовому. Окрім цього, купуючи будь-яку річ бренду KOLOSOVA, ви даруєте костюми та балаклави військовим ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.