До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші туфлі цього літа

Туфлі – найбажаніше взуття в жіночому гардеробі. Саме пара ефектних туфель здатна швидко піднести настрій, змінити ходу й погляд і додати впевненості. Цього літа пропонуємо поповнити свій модний арсенал новими парами: яскравими гостроносими варіантами із зав’язками біля щиколоток, вишуканим взуттям у стилі Мері Джейн, моделями на стійких підборах у нейтральній колірній гамі, а також ошатними туфлями з декором. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських брендів та зібрав наймодніші туфлі цього сезону, які вам точно захочеться приміряти.

Marsala

Гарна пара туфель – те, що має бути в гардеробі кожної модниці. Цього літа пропонуємо зробити ставку на яскраві туфлі Marsala із зав’язками біля щиколоток – у колекції марки ви знайдете модель у відтінку сицилійського апельсина та стиглої малини. Ви можете носити їх як акцентну деталь у монохромному виході, а можете вписати в образ, поєднуючи відразу кілька яскравих кольорів. У новому сезоні дизайнери гучно заявляють про потребу придбати практичні туфлі на стійких підборах – у таких парах легко можна провести весь день. До речі, Кейт Міддлтон вибирає саме туфлі з блоковими підборами, тому що їй доводиться багато часу проводити на ногах. Придивіться до лимонних або молочних туфель Kachorovska Atelier, які стануть вашим улюбленим взуттям на щодень. Зручні й універсальні туфлі показали Bevza – чорні лаконічні пари на невисоких підборах з великими переплетеннями, тоді як у Coosh та Hvoya з’явилися туфлі в стилі Мері Джейн, що відсилають до шкільної естетики.

Реклама
Kachorovska Atelier
Sayya
Bevza
Colorfull Studio

Туфлі з ремінцями біля щиколоток – не тільки елегантний варіант, а й зручне літнє взуття. Завдяки перемичкам на кісточках, такі туфлі добре фіксують ногу і не спадають під час ходіння. Цього літа пропонуємо звернути увагу на леопардові туфлі MY TWENTY FIVE, які просто створені для найефектніших виходів, або на романтичну модель з горошковим принтом One by One. Знайти модну й доступну альтернативу популярним туфлям Jimmy Choo Saeda 100 можна й на українському ринку. Так, у колекції Colorfull Studio представлені елегантні слінгбеки зі стразовим ланцюжком на щиколотці, в яких ви почуватиметеся по-справжньому жіночною та принадною.

MY TWENTY FIVE
One by One
COOSH
HVOYA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.