До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: модні речі в жовтих та блакитних відтінках

"Вільний" синій та "енергійний" жовтий — найбажаніші та найулюбленіші кольори 2022 року не тільки серед українців, а й за кордоном. Безумовно, війна в Україні змінила ставлення всього світу до цих відтінків. Згадаємо хоча б виходи знаменитостей на 75-му ювілейному Каннському кінофестивалі. Такі зірки, як Тільда Свінтон, Шерон Стоун та Мілла Йовович зявилися на червоній доріжці в синьо-жовтих образах, що відсилають до відтінків нашого національного прапора. Жовтий, що символізує безмежні пшеничні поля, і блакитний — чисте небо над ними, зараз для всього світу є не лише гарними й насиченими відтінками, а передусім символами свободи, сміливості та небувалої мужності. Сьогодні, у День Державного Прапора України, Vogue.ua зібрав наймодніші речі в патріотичних відтінках у колекціях українських дизайнерів.

Одяг та аксесуари в блакитних і жовтих відтінках нині є демонстрацією своєї підтримки Україні у війні з російськими окупантами. Купувати патріотичні речі з колекцій українських брендів тепер не тільки чудовий приклад, як підтримати економіку країни, а й швидкий спосіб нагадати ще раз усьому світу про війну. Придивіться до блакитно-жовтого сету з колаборації J'AMEMME x HAVE A REST. Широкі штани або шорти-боксери, топи з трикутним бюстгальтером і блейзери оверсайз з легкої пресованої бавовни стануть вашими найкращими друзями, щоб провести останні теплі тижні. Також візьміть на замітку світшоти й футболки FROLOV HEART. Кожне серце вишите вручну бісером або нитками, що робить його несхожим на жодне інше. Весь прибуток від продажу лімітованої колекції буде передано до фонду Маші Єфросиніної.

Реклама

Речі та аксесуари в блакитних і жовтих відтінках можуть також стати чудовим подарунком для близьких. Наприклад, кросівки "Stand with Ukraine" з колаборації The Coat by Katya Silchenko x NOVA, кольє GUZEMA із золотим серцем на шовкових шнурках у відтінках нашої свободи, синьо-жовта шовкова хустка Poustovit або затишний кардиган Vika Adamskaya із зображенням голуба миру, в якому буде комфортно зустріти перші прохолодні вечори.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.