До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 ефектних мінісумок, які прикрасять ваше літо

Мінісумки вже не перший сезон очолюють списки модних трендів: дизайнери створюють маленькі версії своїх культових аксесуарів, освідчуються в коханні яскравими геометричними моделями та варіантами, усипаними ефектним декором, а streetstyle-інфлюенсери охоче показують з чим поєднувати їх у повсякденному житті. Якщо у вас ще немає модної мікросумки, то цього літа у вас є шанс спробувати цей, хоч і, непрактичний, але гарний тренд. Vogue.ua зазирнув у колекції до українських брендів та зібрав найкращі мінісумки, які прикрасять ваш літній гардероб та піднімуть настрій.

Verbena
LONA PRIST

Шкіряна мініверсія культової прямокутної сумки-тоуту LONA PRIST, що нагадує плитку шоколаду, ідеально підійде для створення модних літніх образів. Дівчатам, які віддають перевагу мінімалістичним аксесуарам в класичних відтінках, підійде модель 3x2 в бежевому або молочному кольорі, а модницям, які люблять експерименти, радимо освіжити гардероб відтінком літньої трави. Мінісумку зі строчкою в зеленому кольорі ви можете використовувати як з яскравим одягом, так і носити з однотонними речами, переводячи весь акцент на сумку.

Реклама
Verbena

Сумки з ефектними ручками – модний тренд, який хочеться встигнути спробувати, поки ще тепло. Цього сезону, крім сумок з масивними ланцюгами, дизайнери пропонують сумки з пластиковими ручками, що нагадують великі намистини. Знайти таку модель можна в колекції українського бренду Verbena, який вміє це робити найкраще. У лінійці бренду представлені сумки всіх кольорів веселки з яскравими ланцюжками, які неодмінно піднімуть настрій і прикрасять ваш стиль. На перший погляд, іграшкові сумки, проте насправді модний аксесуар у літніх образах.

Nottwins

Зараз мінісумки носять усі головні модниці. Дівчата використовують маленький аксесуар не для того, щоб помістити туди все необхідне, а навпаки, щоб обіграти і доповнити образ. Так, наприклад, кришталеву мікросумку українського бренду Nottwins можна використовувати як прикрасу у вечірньому виході. У колекції марки можна знайти блискучі сумки різних відтінків – від яскравої фуксії до блакитного і срібного відтінку. Деякі з моделей декоровані пір'ям та торочками.

Lovandbag

Якщо ви втомилися від гіперболізованих сумок, в які можна помістити практично все життя, то пропонуємо вибирати акуратні невеликі моделі геометричних форм. Одну з таких сумок ви знайдете у колекції українського бренду Lovandbag. Яскраві відтінки, модний дизайн та функціональна ручка – ось головні складові актуальної літньої сумки на щодень. Ви можете поєднувати її з джинсами і вкороченими топами, доповнювати брюки та ділові жакети або брати в пару до романтичної сукні чи трикотажного костюма.

Vikele Studio

Сумок багато не буває – про це знає кожна модниця. Крім містких тоутів, модних багетів, натхненних естетикою 1990-х років і безформних шопперів, потрібно мати в арсеналі маленьку універсальну сумку, яка прикрасить як денний, так і вечірній виходи. Цього літа придивіться до сумки-трансформера Gracia українського бренду Vikele Studio. Мінімодель із білої шкіри із золотою фурнітурою та страусиним пір'ям, яке можна за бажання зняти, ідеальний аксесуар для модних літніх образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.