До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сумки сезону весна-літо 2019

Протягом останнього місяця сотні модних брендів представляли свої нові весняно-літні колекції. Тепер настав час підсумовувати, щоб заздалегідь визначитися з об'єктами бажання на майбутній сезон. Vogue.ua зібрав головні сумки сезону весна-літо 2019.

Тиждень моди в Нью-Йорку

Наступної весни в тренді будуть сумки будь-яких розмірів: від мікрогаманців на ланцюжках, які дуже зручно носити на шиї, як, наприклад, у Gabriela Hearst до гіперболізованих шоперів, як у Proenza Schouler і Tory Burch. Для любителів яскравих акцентів Раф Сімонс презентував сумки отруйних відтінків в парі з масивними ланцюгами, а Bevza і Anna Sui зробили ставку на сумки-бананки.

Реклама

<b>NYFW bags</b>

Тиждень моди в Лондоні

Тиждень моди в Лондоні минув під девізом "універсальність" – вечірні сумки місцеві дизайнери сміливо комбінують зі спортивним одягом, а безформні шопери вписують в ділові образи. Наприклад, сумки-мішки з ювілейної колекції Вікторії Бекхем мають відмінний вигляд в тандемі лаконічним трикотажним костюмом. Велику увагу аксесуарам приділив і Ріккардо Тіші, який тепер співпрацює з Burberry. У його дебютній колекції знайшлося місце і поясним сумкам з золотими замками, і класичному тоуту.

<b>LFW bags</b>

Тиждень Моди в Мілані

Багато брендів на Тижні моди в Мілані віддали перевагу сумкам з прозорого пластика: Versace представили сумку-шопер з величезним логотипом, Genny – яскраво рожеву сумку-майку, а Fendi і Elisabetta Franchi вмістили в пластик ще одну сумку. З колекцій Moschino, MGSM і Prada, очевидно, що неонові кольори правлять балом наступної весни і пора вже шукати собі гідну пару.

<b>MFW bags</b>
Тиждень моди в Парижі

Паризькі дизайнери пропонують в новому сезоні носити ридикюлі, сумки-відра, класичні тоути, кисети, сумки-баули, а також пластикові та плетені варіанти сумок. Louis Vuitton розвинули футуристичну тему – сумки набули форми космічних яєць, інопланетних тарілок і кубів. Jacquemus повторили свою сенсаційну ідею з величезним солом'яним капелюхом, але вже в форматі сумки. Героїня бренду Chanel вирушила на пляж разом з махровими сумками-рушниками і ридикюлями соковитих літніх відтінків. А в Altuzarra і Loewe в новому сезоні віддали перевагу плетеним сумкам, стилізованим під кошики.

<b>pfw bags</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.