До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі мінімалістичні сукні сезону весна-літо 2022

Чисті лінії, невелика кількість декору і немає яскравих принтів — все це про мінімалізм, стриманий і зрозумілий стиль, який уже завоював відданих послідовників. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими мінімалістичними сукнями сезону весна-літо 2022.

Saint Laurent
Alaia
Tod's

З’явившись на модних радарах у 1920 роках XX століття, мінімалізм і нині транслює свої початкові ідеї: позбавити (або обмежити до мінімуму) гардероб пишного й вигадливого вбрання, замінивши його лаконічними timeless-моделями, які будуть у тренді завжди. І в новому сезоні дизайнери трактують мінімалізм по-особливому шикарно. Оскільки білий колір заправляє модним балом цієї весни, бренди зробили його центральним у своїх колекціях. Saint Laurent і Alaia зробили ставку на максісукні трохи приталеного крою. Tod's же надали білому дещо припорошеного відтінку, яким прикрасили мінісукню А-силуету.

Реклама
Prada
Victoria Beckham
Bevza

Чорна мінімалістична сукня — давня must have позиція жіночого гардероба. Попри майже цілковиту відмову від декоративних елементів, мінімалізм дає дизайнерам широку свободу в грі з тканинами й фасонами. У хід пішов розкішний трикотаж, як у Victoria Beckham, і атлас, як у Prada. Український бренд Bevza ж зробив ставку на глибші й насиченіші темні відтінки: довга сукня прямого крою забарвилася в темно-синій колір. За яскравішими, але такими ж практичними моделями радимо звернутися до колекцій Peter Do, Gabriela Hearst і Loewe. У подібних мінімалістичних сукнях вся увага дістається деталям: асиметричному крою, фактурам і тканинам.

Gabriela Hearst
Peter Do
Loewe

Vogue.ua зібрав шість мінімалістичних суконь, які мають всі шанси стати головними зірками сезону весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.