До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі літні образи знаменитостей, які варто повторити цього літа

Соціальні мережі захопили гарячі трендові образи: топи із зав'язками, джинси з відкритими боками і модна в цьому сезоні тенденція на топи-"фіранки" представлені в Instagram-акаунтах Ріанни, Дуа Липи, Айріс Лоу і Белли Хадід.

Недавній бум пляжного одягу — Lyst повідомив про збільшення запитів на 192% — привернув увагу до нового напрямку #mermaidcore, і можна з упевненістю сказати, що Емілі Ратажковскі — його велика прихильниця. Супермодель і бізнесвумен для свого дня народження в червні вибрала речі з сексуальної морської колекції Versace весна-літо 2021, в тому числі і мінісукню, прикрашену морськими зірками.

Реклама

Ліззо зробила ставку на напівпрозоре принтоване міні, доповнене ланцюжком. Адут Акеч також розмістила у своєму Instagram добірку світлин у зеленому плетеному комплекті з бра і спідниці з бахромою. Vogue.ua зібрав найкращі образи зірок, щоб надихнутися на ненудне літнє вбрання.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.