До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраща альтернатива сукні: 40 ошатних піджаків

Настала пора новорічних свят: на зміну теплим черевикам прийшли ботильйони, прикрашені блискучими каменями, а теплі oversize-светри пора змінювати на ошатні піджаки і жакети. У новому сезоні дизайнери особливо постаралися – Alicе+Olivia розшили піджак, що нагадує чоловічий смокінг, блискучими лелітками, Saint Laurent представили фактурний оксамитовий жакет, Philosophy di Lorenzo Serafini оспівали атласну модель канаркового кольору, а на жаккардовому жакеті Delpozo розцвіли садові квіти. Vogue.ua зібрав найкрасивіші піджаки для новорічної вечірки.

Лелітки

Головні гості новорічної вечірки – піджаки, прикрашені тисячами блискучих леліток золотого, мідного або срібного кольорів. Ідеальним супутником самодостатнього блискучого піджака стане лаконічна монохромна сукня і святкові човники.

Реклама

<b>блестящие</b>

Оксамитові

Відмінна альтернатива блискучих жакетів – аристократичний оксамитовий піджак, який легко може стати "родзинкою" образу. Складна фактура оксамиту і глибокі насичені відтінки на контрасті з напівпрозорими сукнями або зухвалими міні додадуть образу грайливості і сексуальності.

<b>бархат</b>

Атласні

Атласний піджак сам по собі має ошатний вигляд: з контрастними лацканами, схожий на чоловічий смокінг, укорочений, приталений або вільного крою – вибір великий. Одягати такий піджак найкраще на голе тіло, доповнювати такими ж брюками-кльош або вузькими укороченими моделями, що створить монохромний образ.

<b>атлас</b>

Квітковий принт

Піджак – таємна зброя всіх модниць. Він має однаково стильний вигляд як в офісі, так і на гучній вечірці. У новому сезоні дизайнери звернулися до атласних, жаккардових і оксамитових жакетів, на яких розцвіли садові і польові квіти. Найкращу пару такому піджаку складуть спідниці плісе, однотонні блузи і ботильйони на підборах kitten heels, а ще можна зафіксувати його на талії за допомогою пояса. "Беремо на олівець" і одягаємо на Новий рік!

<b>цветочный принт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.