До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легкість буття: головні тренди колекцій Resort 2019

Незважаючи на те, що за вікном зима, наймудріші дівчата вже щосили готуються до нового сезону. Відпрацювати модні тренди, не чекаючи надходжень весняно-літніх колекцій, можна на вбраннях Resort 2019. Щастя, що круїзні лінії сповна вже представлені в магазинах.

Принти

У моду повертаються хвацько закручені і трохи психоделічні принти 1960-х років. Головний адепт естетики одного з найпрогресивніших десятиліть минулого століття, Міучча Прада, придумала для колекції Prada Resort 2019 хитромудрі квіткові малюнки, а в будинках Gucci і Salvatore Ferragamo спеціально переосмислили кілька архівних принтів, які так любила Джекі Онассіс.

Реклама

<b>принты Resort 2019</b>

Нетрадиційні костюми

Популярність жакетів і костюмів у жіночій моді складно переоцінити. У колекціях Resort 2019 їх також буде безліч. Однак, чого не варто очікувати, так це традиційних і нудних моделей. Ролик у стилі амішів є у Y's, в стилі новомодних клерків з лондонського Сіті у Hillier Bartley або ж для подорожей в Ріо-де-Жанейро приготували сестри з Zimmermann.

<b>костюмы Resort 2019</b>

Одяг з почуттям гумору

Часи серйозних дівчат на високих підборах, в ідеально випрасуваних сукнях і в відтінках, підібраних строго за звітом фахівців Інституту Pantone вже в минулому. У моді – гумор, здорова іронія і зовсім несерйозний підхід до вибору вбрання і аксесуарів. Змішувати і збовтувати – принти, кольори, фасони і форми без обмежень і сорому.

<b>чувство юмора Resort 2019</b>

Дівчина-серфер

Точно так само, як у чоловічого одягу – ренесанс пляжної стилістики, на жіночі колекції впала тінь дошки для серфінгу. Неонові купальники, об'ємні худі, хвилясті пляжні сукні та сарафани, саронги і светри, немов забарвлені в домашніх умовах, вимагають не менш розслабленого взуття та аксесуарів. Дерев'яні сабо і яскраві сланці, шовкові хустки та об'ємні рюкзаки можна носити не тільки на пляжі і в комплекті з дошкою. Спортивна естетика поступово пустила коріння практично у всі розділи жіночого гардеробу.

<b>серферы Resort 2019</b>

Мандрівний дух

Круїзні колекції самі по собі створені для зимових подорожей. Звідси ця нестерпна легкість буття, невагомі вбрання і несерйозні аксесуари. У новому сезоні дизайнери вирішили продовжити тему далеких мандрівок, що називається "в лоб" і на сукнях, брюках і жакетах Resort 2019 ожили тропічні заходи сонця, пальми і ретромобілі.

<b>дух странствий Resort 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.