До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лазурово-блакитний — головний колір цього сезону

Схоже, що мода прокладає собі шлях крізь яскраві кольори. Нещодавно всі знаменитості вдягали PP Pink і Barbiecore, а ще раніше свіжий зелений колір під назвою "Bottega Green" заполонив гардероби модниць. Тепер є бажання глибоко зануритися в привабливість тихоокеанського блакитного блюзу. Можливо, ви пам’ятаєте, як яскраво-блакитний колір з’явився на подіумі Balenciaga осінь-зима 2022/2023, а потім знову його вдягла Кім Кардаш’ян на премію "Оскар". Саме такий лазурово-блакитний відтінок нині є модним трендом, та ми передбачаємо, що в найближчі місяці він стане найбажанішим.

Кім Кардаш’ян

Кольори справді проникають у нашу свідомість і гардероб, і цього сезону, судячи з безлічі образів знаменитостей і останніх колекцій брендів, блакитний колір є найактуальнішим. Чи не найкраще це засвідчила зірка "Корони" Елізабет Дебікі в образі Christopher John Rogers Resort 2023 тиждень тому. Пошиті волошкові штани з блакитним асиметричним джемпером об’ємного крою — строгий та вишуканий образ.

Реклама

Дебікі — не єдина знаменитість, яка вибирає лазурово-блакитний колір. Так, Аня Тейлор-Джой зробила ставку на синю шкіряну сукню без бретельок Alexander McQueen весна-літо 2023, щоб завітати на лондонську прем’єру фільму "Меню". Водночас цього року такі зірки, як Трейсі Елліс-Росс, інфлюенсерка Грес Ганем, Меган Маркл і модель Олівія Кулпо — усі приміряли одяг у блакитному кольорі. Ця тенденція також проявилася на модних подіумах — від Marni до Dion Lee.

Аня Тейлор-Джой
Олівія Кулпо
Трейсі Елліс-Росс

Секрет того, як носити будь-який відтінок яскраво-синього й не почуватися схожим на Смурфа, полягає в тому, щоб одягати його з ніг до голови, як Дебікі, поєднуючи водночас різні фактури й відтінки, або комбінувати з нейтральними чи монохромними речами й аксесуарами для пом’якшення яскравості. Синій колір часто асоціюється з відчуттям свободи та спокою, саме тим, чого нині прагне кожен українець. Пропонуємо починати додавати до власного гардероба відтінки синього — підвищення настрою вам забезпечено.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.