До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ланцюжки на одягу – яскравий тренд сезону осінь-зима 2022/2023

У сезоні осінь-зима 2022/2023 ланцюги знайшли своє місце не тільки в яскравих аксесуарах, а й стали невіддільною частиною одягу. Різноманітні сукні, топи та пальта тепер прикрашені цим декоративним елементом, що додає образу вишуканості й елегантності. Vogue.ua зібрав найкращий одяг з ланцюжками в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Schiaparelli
Del Core

Обʼємні ланцюжки, що замінили звичні шлейки на топах, можна було побачити в колекції Del Core. Їх бренд пропонує римувати з класичними штанами, призбираними в зоні щиколотки. У Schiaparelli ж зʼявилися сукні прямого крою з ланцюжками, що ефектно окреслюють лінію талію. Доповнити образ дизайнер рекомендує чоботами вище від колін, довгими рукавичками та характерним головним убором.

Реклама
Roberto Cavalli
Prada

Не стали винятком і пальта. Комір верхнього одягу, декорований ланцюжками, можна було побачити в осінньо-зимовій колекції Roberto Cavalli. Prada же зробили ставку на асиметричну брошку з обʼємним ланцюгом. Саме цей декоративний елемент додав яскравості чорному total look. Якщо ж не хочеться обтяжувати свій образ додатковими прикрасами, робіть вибір у бік ланцюжкових принтів. Такі, зокрема, зʼявилися в колекціях Christian Wijnants та Philosophy di Lorenzo Serafini.

Christian Wijnants
Philosophy di Lorenzo Serafini

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.