До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорне лаковане взуття осінь-зима 2022/2023

Тренд на лаковані речі знову повернувся на модні подіуми цього сезону осінь-зима 2022/2023 – від зухвалих костюмів з вінілу Blumarine до маленьких чорних суконь Loewe та пуховиків Versace. Проте ця тенденція торкнулася не лише одягу, а й взуття. Дизайнери почали експериментувати з блискучим матеріалом, пропонуючи ботфорти, ботильйони, чоботи та туфлі з лакованої чорної шкіри, які стануть окрасою будь-якого образу.

Coperni

Ключ до того, як носити лаковану шкіру в повсякденному житті, цього сезону полягає в балансі між блискучими фактурами і теплими матовими речами. Погодьтеся, є щось дуже привабливе в чорних лакованих ботфортах, що виглядають з-під в'язаної сукні, або в блискучих туфлях-човниках у дуеті зі строгим брючним костюмом, які неодмінно додадуть спокійному образу трохи зухвалості. Так, Courrèges і Coperni використали цей матеріал, щоб підігріти інтерес до осінніх образів – перші представили лаковані ботфорти з елегантним трикотажем, а другі поєднали корпоративні блейзери з ефектними ботфортами-панчохами.

Реклама
Saint Laurent
Emporio Armani

Цього сезону можете сміливо вибирати взуття з лакованої шкіри. Цей зухвалий тренд залишиться з нами ще на кілька сезонів наперед точно. Придивіться до елегантних чобіт Saint Laurent, що повторюють контур ніг, лакованих ботильонів Emporio Armani на стійких підборах, які можна носити щодня, або до туфлів з відкритою п'ятою Chanel, які бренд пропонує римувати з в'язаними колготками в холодний період.

Blumarine
GCDS
Couregges
Chanel
Sportmax

Vogue.ua зібрав наймодніше чорне лаковане взуття сезону осінь-зиа 2022/2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.