До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Купальники, у яких захочеться провести це літо

Літо в самому розквіті, але багато хто ще не встиг з’їздити в довгоочікувану відпустку з безлічі причин — від закритих кордонів до накопичених після карантину справ. Але хто сказав, що новий купальник нам потрібен тільки для подорожі? Ми зібрали найгарячіші моделі цього сезону, які тішитимуть і біля заміського басейну, і на березі моря.

Біла ворона

Складно в це повірити, але в 1950-х білі купальники вважали провокаційними, оскільки цей колір асоціювався переважно зі спідньою білизною. Однак його прихильницями були Мерілін Монро й Елізабет Тейлор — ікони кінематографа, якими надихалися мільйони жінок. Сьогодні білий колір на пляжі сприймають природно, адже він має такий ефектний вигляд на фото.

Реклама
Белый закрытый купальник
Белый закрытый купальник
Золото нації

Золотий відтінок — це синонім літа й відпочинку, адже на засмаглій шкірі він має набагато кращий вигляд. Нам подобається як він працює на мініатюрних бікіні, максимально зливаючись із тілом.

Золотистый купальник бикини
Модный золотой купальник 2020
Своїми руками

В’язання й усілякі плетіння — один з головних трендів цього сезону, який психологи пов’язують з прагненням людей сповільнитися, зробити щось своїми руками й згадати про дитинство. Не залишився осторонь і світ купальників.

Вязаный купальникШорти NVME
Привіт з 1950-х

Пишний бюст і підкреслена талія — ​​на думку відразу спадають світлини дівчат з картинок у стилі pin-up. Погратися із цим ретро-образом можна й у 2020-му, але для цього потрібні плавки з високою посадкою, які можна доповнити яскравим тюрбаном.

Черные плавки с высокой посадкой
Цитрусові

Яке літо без вітаміну С? Якщо в раціоні його й так досить, то чому б не додати його до відпускного гардероба. Купальники в насичених відтінках жовтого й помаранчевого точно привернуть увагу й не дадуть занудьгувати. Вибирайте чисті кольори, до яких потім легко підібрати аксесуари — плетену сумку, сандалі-гладіатори й капелюх.

Желтый купальник
Оранжевый купальник

Фото: Anna Dabrowska // @annadabrowskaphotography

Зачіска і макіяж: Gosia Peruzynska // @gosiamakeup

Модель: Tiffany Winteler // @tiffanywinteler

Купальники: BeachCult, The Ultimate Summer Pop-Up // @the.ultimate.summer.pop.up

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.