До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яку вітровку купити цієї весни

З приходом весни мимоволі замислюєшся про купівлю легкої куртки, що захищає від вітру, і яка буде актуальною і в місті, і на відпочинку. Вітровки – відмінна альтернатива аноракам, що нагадує уніформу альпіністів, і бомберам, навіяним формою американських льотчиків. У весняно-літніх колекціях дизайнери зробили акцент на небанальному крої, нових колірних рішеннях і цікавих деталях.

Louis Vuitton весна-літо 2019

У новому сезоні продемонстрували вітровки на будь-який смак і колір – навіть найвибагливіші модниці зможуть знайти варіант собі до душі. Так, Ніколя Жескьєр зробив ставку на об'ємну модель, розмальовану абстрактними зображеннями, яку дизайнер пропонує носити з міні-сукнею і гостроносими черевиками. Тим часом Each & Other і Paul & Joe зізналися у прихильності до неонової кольорової гами: творчий дует Ілана Делуї і Дженні Маннергейм представили вкорочену вітровку з довгим шлейфом яскраво-рожевого кольору, а Софі Мечалі розмістила на подовженій куртці прямого крою функціональні кишені.

Реклама
Each & Other весна-літо 2019
Paul & Joe весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 10 найкращих вітровок, які можна купити вже зараз.

<b>ветровки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.