До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який тренч купити цієї весни

Кінець березня – найкраща пора, щоб одягнути тренчкот. В умовах постійно мінливого температурного режиму цей елемент гардеробу чудово стане в нагоді у міжсезоння. У нових колекціях можна знайти як вічну класику – нюдовий тренч як у стилі Одрі Гепберн у фільмі "Сніданок у Тіффані" або Бріджит Бардо в кінострічці "Баббета йде на війну", так і сучасні варіації на тему дощового плаща.

Burberry весна-літо 2019

Дизайнери у новому сезоні експериментували з кроєм, кольором і силуетом, так представили небанальні варіанти тренчів. У колекції Sacai можна знайти сонячно-жовтий асиметричний плащ, Tibi зробили ставку на королівський синій колір і довжину міді, а Roberto Cavalli представили сріблястий тренч, який неодмінно стане яскравою покупкою цієї весни. Для дівчат, які воліють вивірену класику і стриману кольорову гаму, дизайнери попрацювали на славу і продемонстрували цікаві моделі тренчів. Так, у колекції Burberry, Tom Ford і Max Mara почесне місце зайняли плащі з габардину різних ступенів щільності молочних і пісочних відтінків.

Реклама
Sacai весна-літо 2019
Tom Ford весна-літо 2019
Tibi весна-літо 2019
Roberto Cavalli весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 15 тренчів, у яких буде приємно зустріти весну.

<b>тренчи 11</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.