До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 наймодніші купальники цього літа

Літо набагато ближче, ніж здається, і час задуматися про вибір правильного купальника. Vogue.ua вирішив це завдання і підібрав 3 головні моделі з колекції Calzedonia весна-літо 2019, у яких сміливо можна вирушати на зустріч яскравим враженням і незабутньому відпочинку.

Calzedonia весна-літо 2019
Літо в стилі ретро

Купальники, натхненні пляжною естетикою 1950-х років, знову повернулися на модну арену. Так моделі, прикрашені дрібною смужкою, відсилають до пляжних шезлонгів і парасольок у білу, червону і синю смужки на французькій Рив'єрі. У той час як чорно-білий горошок на плавках з високою талією, топах-балконет і бандо натхненний стилем пін-ап і культовими образами Мерилін Монро.

Реклама

<b>ретро</b>

У полоні джунглів

Тропічні мотиви займають одну з головних ніш нового сезону. Купальники, посипані яскравими карибськими квітами, а також забарвленням диких обителів нічного лісу, очолили список найактуальніших моделей. У центрі уваги – роздільні купальники: кольоровий анімалістичний принт у парі з небанальним ліфом-майкою і плавками-бікіні, а також романтичні моделі блакитного відтінку у дрібну збірку.

<b>в плену джунглей</b>

Новий мінімалізм

Прихильницям сучасного мінімалізму і елегантності припадуть до смаку монохромні купальники з акцентом на цікавий крій і глибину кольору. Цього сезону Calzedonia пропонує 2 нові купальники: злиту модель з легким драпіруванням біля грудей і роздільний варіант – плавки з високою посадкою і ліф на одне плече. У такому купальнику можна сміливо вирушати підкорювати Лазурне узбережжя.

<b>новый минимализм</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.